Tekster

Når du skal have skrevet tekster til din hjemeside eller webshop så er det vigtigt at de indeholder de budskaber du har brug for at få ud til dine besøgende så de kan blive til betalende kunder.

Brug en tekstforfatter der kender til teknikkerne der kan tiltrække de rigtige besøgende.

Tekster

Når du skal have skrevet tekster til din hjemeside eller webshop så er det vigtigt at de indeholder de budskaber du har brug for at få ud til dine besøgende så de kan blive til betalende kunder.

Brug en tekstforfatter der kender til teknikkerne der kan tiltrække de rigtige besøgende.

Tekster til hjemmesider

Når du skal have skrevet tekster så er det vigtig at du får en tekst forfatter der har erfaring i at skrive det du skal bruge. Derfor bør du vælge denne hvis du har brug for tekster til din hjemmeside

Beskriv så meget som muligt hvad du har brug for af tekster til din hjemmeside

Tekster til kategorier

Ofte er det en fordel at optimere sine kategorier med gode tekster. Det kan i sidste ende være nemmere og billigere at bruge energien på at optimere en hel kategori frem for en vare, et tag eller et blog indlæg.

Beskriv så meget som muligt hvad du har brug for af tekst til dine kategorier.

Tekster til blog indlæg

Hvis du har en blog fyldt med artikler som du gerne vil vedligeholde så kan det være en fordel at få gæste indlæg udgivet. Nogle gange er det grænseoverskridende at få konkurrenter til at skrive på din blog. Brug en freelancer hvis du vil have hjælp til gæste indlæg.

Beskriv så meget som muligt hvad du har brug for af tekst til dit blog indlæg.

Tekster til varer beskrivelser

Varer beskrivelser kan være en ordentlig mundfuld at tage fat på. Vores team af freelancere kan løse sådan en opgave både hurtigt og professionelt.

Beskriv så meget som muligt hvad du har brug for af tekst til dine varer.

Tekster til varekategorier

Vil du starte med at optimere dine varekategorier så kan du faktisk ende med at få masser af trafik ind på din kategoriside hvis teksten er optimeret til de vare rder skal være i kategorien.

Beskriv så meget som muligt hvad du har brug for af tekst til dine varekategorier

Tekster til blog kategorier

Få skrevet tekster til dine blog kategorier så kategorierne kan blive fundet på Google.

Beskriv så meget som muligt hvad du har brug for af tekst til dine blog artikler.

Tekster til specifikke emner

Nogle gange har du brug for at få skrevet meget specifikke tekster der kan forklare eller beskrive emner eller funktioner.

Beskriv så meget som muligt hvad du har brug for af tekst til dine specifikke emner.

Omskrivning af tekster

Hvis du har en tekst der trænger til at blive skrevet om så har vi flere gode tekstforfattere der kan omskrive dine tekster så de holder fokus eller bliver rettet for stavefejl og skrevet i de rette vendinger. Hvis du har brug for at få omskrevet en tekst til en specifik type kunde så har vi også specialister til denne opgave.

Beskriv så meget som muligt hvilke tekster du har brug for at blive omskrevet.

Vigtigheden af unikke tekster

Content og unikke tekster er guldværd for din hjemmeside. Alle kan få AI til at skrive en tekst, men desværre så skriver AI ofte tekster der er skrevet andre steder. Derfor kan du ende i en situation hvor du får en hilsen fra en advokat netop fordi din tekst er skrevet af en anden. Du skal være opmærksom på at der er copyright på tekster du selv har skrevet.

Det er nemt at hoppe på en AI og få den til at skrive en tekst. Men DU kender selv dit produkt bedst og du ved hvad det kan og ikke kan. Derfor er det ofte bedst at du selv skriver teksten og så hyrer nogle professionelle til at omskrive din tekst så du får søgeord og opbygning sat korrekt op.

Pas på dine tekster så AI ikke snupper dem

  • Vidste du at AI læser din hjemmeside? Tekst robotterne skal jo finde deres viden et sted fra og det er her at din hjemmeside kommer ind i billedet. Hvis du har en god tekst som ligger godt placeret så er det ikke ualmindeligt at robotterne læser dine tekster og låner af dem.
  • Nu er din tekst ikke unik mere. Hvis din tekst ender på en andens hjemmeside så er din tekst ikke unik mere. Defor så bør du passe på dine tekster og sikre at det ikke er muligt for AI at læse teksterne.
  • Hvordan sikrer du dine tekster ikke bliver snuppet af AI? En hjemmeside kan faktisk lukkes af for at AI kan læse teksten og dermed snuppe den og bruge den andre steder. Samtidig kan folk ikke køre musen hen over din side og kopiere teksten. Google kan sagtens læse din tekst og vil stadig sende dig trafik.

Når du vælger at låse dine tekster så slipper du for at tænke på om der er nogle der har brugt dine tekster andre steder. 

Hvis du vil se hvordan det virker så tjek seo-ekspert.dk, her er teksten lukket for kopiering og AI robotterne. Her kan du også se hvor billigt det er at låse din tekst.