Langt

Har du brug for en freelance IT-specialist?

Convision hjælper dig med at finde den helt rigtige specialist til dit IT-projekt!

Specialister til dit IT-projekt

I Convision ved vi, at større IT-projekter og strategiske indsatser ofte har brug for specialister, der kan tilføre en virksomhed spidskompetence og energi, og hurtigt sætter sig ind i udfordringerne og skaber relationer og resultater. Siden 2017 har vi formidlet freelance IT-specialister til nogle af Danmarks største private og offentlige virksomheder og mest ambitiøse IT-organisationer. Vores mangeårige erfaring med IT-branchen og tætte samarbejde med både kunder og konsulenter garanterer at vi formidler det helt rigtige match mellem opgave og konsulent.

Konsulenter i vores netværk har typisk +5 års erfaring indenfor deres speciale, og hører til blandt de førende på deres felt.

Vores erfarne sourcing-team hjælper dig uanset, om du har behov for projekt- og programledere, software-udviklere, infrastrukturspecialister, testmanagere eller en IT-ledelsesprofil. Vi forstår dine behov og dine krav, og vi betragter vores tekniske indsigt som vores vigtigste værktøj, når vi finder konsulenter, som kan understøtte dig.

Vores konsulentnetværk omfatter stærke profiler indenfor gængse, nye og niche-teknologier. Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede på den teknologiske udvikling, så vi ved, hvad vores kunder har og får brug for, og kan være på forkant i forhold til udvidelse af vores konsulentnetværk. Vores netværk er stærkest i Danmark, men vi drager også fordel af vores skandinaviske og  europæiske netværk.

Kontakt os for at finde en freelance IT-specialist

33
Program Og Projektledere

Program- og Projektledelse

Software Udviklere

Udvikling

Infrastruktur Specialister

Infrastruktur og Cloud

Testere Og Testmangere

Test

Ikon IT Ledelse

IT-Ledelse