Er du på udkig efter nye opgaver - eller overvejer du et karriereskift til et mere fleksibelt arbejdsliv? Bliv freelance-konsulent hos Convision - vi hjælper dig videre til næste opgave!

Konsulenter

Konsulenter

Vi samarbejder med IT-specialister, der har samme syn og forventninger til kvalitet som os selv, og som har evnerne og erfaringen til at levere inden for de aftalte rammer med fokus på god kundeservice.

Kvalitetsproces

Derfor gør vi en dyd ud af vores kvalitetsprocesser og går grundigt til værks for at kunne matche den rigtige konsulent til et givent projekt hos vores kunder. Når du vil optages i vores CV-database, kræves det, at vi i fællesskab afdækker og dokumenterer dine kvalifikationer, hvad angår uddannelse, tidligere arbejdspladser, freelance-opgaver, certificeringer, kurser m.v.

Vores kunder kræver en høj faglighed fra vores konsulenter. Du skal derfor dokumentere, at du hører til de bedste inden for dit område.

Erfaring

Du har gerne over 5 års erhvervserfaring, hvilket gør at du hurtigt kan forstå kundens behov og derigennem sikre den optimale IT-understøttelse af deres forretning.

I en branche, hvor det er høj faglig kompetence der tæller, er det altafgørende at opbygge tillid, være åben og ærlig samt danne tætte relationer mellem konsulenter og kunder.

 

Ydelser

Ydelser

Convision leverer spidskompetencer indenfor et meget bredt udsnit af roller, teknologier, platforme og værktøjer. Vores kerneydelser er freelance, rekruttering og kurser inden for blandt andet, Test. 

Vi arbejder indenfor alle brancher, blandt andet Energi, Service, Finans, Forsikring, Pension, Industri, Produktion, IT service leverandører, Offentlige, og Telekommunikation.