4

Om os

Vi er eksperter i IT. Vores passion er at matche de bedste IT-profiler med de helt rigtige faglige udfordringer indenfor et bredt udsnit af roller og teknologier

Vi digitaliserer verden igennem mennesker

Hos Convision står mennesker og digitalisering i centrum for alt, hvad vi laver. Vi er eksperter i rekruttering til fastansættelse og formidling af freelancekonsulenter indenfor IT og teknologi, hverken mere eller mindre. 

Vi kender det danske, skandinaviske og globale marked for IT- og digitaliseringskompetencer, og vi har stort fokus på hele tiden at være på forkant med udviklingen i teknologiske trends og IT-arbejdsmarkedet, så vi bedst muligt kan rådgive vores kunder og netværk af dygtige IT-profiler. 

Vi ved, at mennesker er det vigtigste i en succesrig digitalisering. At teknologiske kapabiliteter er vigtige, men at digitalisering handler om forandringer og samspil mellem forskellige interesser og kompetencer, og at rette mix af menneskelige og IT-faglige kompetencer er nøglen til succes. Vores rådgivere og rekrutteringskonsulenter har selv lang baggrund indenfor IT og digitalisering, og bringer den erfaring med i sparringen med vores kunder, kandidater og konsulenter. 

5

Arbejdsmarkedet er under forandring. Der er kamp om de dygtige profiler, og manglen på IT-specialister er en udfordring for mange virksomheder. Samtidig ønsker mange medarbejdere at arbejdet skal give større mening og mere personlig tilfredsstillelse. Work-life-balance handler også om at skabe et fleksibelt arbejdsliv med frihed til udvikling, og til at forfølge personlige interesser og ambitioner. For mange IT-profiler er skift imellem fastansættelse og perioder som freelancekonsulent igennem karrieren helt normalt. 

Med hastig teknologisk udvikling stiger behovet for en fleksibel tilgang til sammensætning af teams og kompetencer i virksomhederne. Convision forstår det økosystem, der er nødvendigt, og vores styrke er at finde og formidle de helt rigtige IT-profiler på det rette tidspunkt, uafhængigt af ansættelsesform. 

Vores samarbejde med kunder og kandidater afspejler vores kerneværdier om nysgerrighed, faglighed og kreativitet på en bund af tillid, nærvær og respekt. Vi er et dedikeret team med alsidig baggrund, der brænder for at forbinde mennesker, IT og høj faglighed.

10 (2)

Historie

Convision blev etableret i 2010, og opkøbt af Juhler Group i 2017. Vi har hovedkontor i København og beskæftiger i dag 7 medarbejdere.

I de seneste år har Convision vundet en række udbud og rammeaftaler med både private og offentlige virksomheder. Vi arbejder tæt sammen med nogle af Danmarks største private og offentlige IT-organisationer, men også med teknologisk ambitiøse mindre og mellemstore virksomheder.

1 (2)

VORES VÆRDIER

Nysgerrighed

Nysgerrighed

Kreativ

Kreativitet

Faglighed

Faglighed

9 (3)

Nærvær

Respekt

Respekt

VI ER EN DEL AF JUHLERGROUP

JuhlerGroup er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland og England - derigennem kan vi hjælpe med rekruttering og rådgivning på tværs af landegrænser. 

Convision Tilpasset

Danmark

Ttlogo Mellem1

Danmark / Norge/ Sverige/ Finland/ England

SHR Tilpasset

England

Jps Tilpasset Gennemsigtig

England / Finland

PP Logo Tilpasset

England

Education World Tilpasset

England

EW Tilpasset

England

Prof Search Tilpasset

Sverige

Kontakt os ved at udfylde nedenstående skema

eller ring til os på tlf. 70 10 09 44