18

Rekruttering

Vi rekrutterer din næste IT-medarbejder

Vores speciale er din nye IT-medarbejder

Convision er specialister i rekruttering af IT-medarbejdere til store og mindre virksomheder indenfor alle brancher. Vores kunder tæller både nogle af de allerstørste danske offentlige IT-organisationer og nogle af Danmarks største og mest kendte virksomheder, men også teknologisk ambitiøse organisationer i mindre virksomheder.

Vi forstår IT, for vi kommer selv fra IT-branchen og vi er passionerede omkring at bringe mennesker og teknologi intelligent sammen. 

Vi har stor erfaring med at rekruttere specialister, ledere og nøglepersoner både indenfor gænge og niche-teknologier og til roller som projekt- og programleder, IT- og løsningsarkitekt, business analyst, proceskonsulent, business manager, PMO-konsulent, softwareudvikler, tester og test manager, IT contract manager, teamleder, IT-chef, CIO/CTO etc.

Shutterstock 2107399232

KVALITET ER NØGLEORDET I EN REKRUTTERING

Vores kultur er karakteriseret af stolte medarbejdere, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder og søger for at vores kunder og kandidater får den bedste kunde- og kandidatoplevelser. Vores rekrutteringskonsulenter har dyb og bred erfaring med IT og ledelse, og vi rekrutterer til alle brancher og i hele landet.

Vores proces

20 (3)

Sparring, behovsafdækning og jobprofil

16 (3)

Personlige interviews

9 (3)

Præsentationer af kandidater

21 (3)

Personprofilanalyse og kompetencetest

22 (3)

Referencetjek

Kunders oplevelser

  • ”Vi har følt os trygge med Convision som rekrutteringspartner. De har været gode til at sætte sig ind i QualiWares forretning og kultur og til at finde medarbejdere, der passer ind her. ”
    4 (3)
  • ”I Vestas har vi haft en ambition om at skalere kraftigt op. Det skaber et behov for at bruge en ekstra sourcingmuskel i at rampe up og hente eksterne konsulenter hjem til projekterne i løbet af ganske kort tid. Convision ramte plet i forhold til at afdække af de profiler, som vi efterspurgte. For os var det afgørende, at konsulenten havde et særligt drive og gennemslagskraft til at skabe udvikling.”
    Vestas

Vores kunder

Eboks Medtronic Energinet Fibia Logo Nuuday Nykredit Logo Tdc Net Vejdirektoratet Yousee Ørsted

Kontakt os

Udfyld nedenstående skema, eller ring til os på 70 10 09 44