18

Er du klar til et nyt job?

Tag det næste skridt i din karriere med Convision

Din partner, når du søger nye IT-udfordringer

At søge et nyt job er et stort skridt for de fleste. Måske sidder du i dag i en stilling, hvor dine forventninger ikke længere helt bliver indfriet. Måske har du ambitioner, der går ud over det mulig hos din nuværende arbejdsgiver. Eller måske har du lyst til at bruge din ekspertise i en ny branche. Ligegyldigt hvad, der gør, at du går med tanker om et jobskifte, så er Convision den rigtige partner for dig.

Vores erfarne rekrutteringskonsulenter kender IT-branchen som få, og de har selv arbejdet med nogle af de mest komplekse digitale transformations-udfordringer i Danmark og internationalt. Som kandidat vil du opleve, at vi er med dig på hele rejsen mod det helt rigtige nye job.

Vi arbejder både med rekruttering til opslående stillinger, som du altid kan finde på vores LinkedIn-profil, og med egentlig headhunting, hvor vi searcher kandidater til stillinger, du som oftest ikke vil finde opslået. Det er derfor altid en god idé at registrere dit CV i vores database, hvis du går med tanker om at foretage et skifte.

Ligegyldigt om du sender os en ansøgning til et opslået job eller du registrerer dig i vores database fordi du gerne vil kontaktes, når vi søger stærke kandidater til vores private og offentlige kunder, så kontakter vores rekrutteringsteam dig hurtigt for en afklarende snak om dine muligheder eller dit fit til en opslået stilling.

Hvis du er et potentielt match til en stilling, som vi arbejder på, vil du blive inviteret til et første interview hos os. Her snakker vi om dine kompetencer og din erfaring, og vi kommer ind på dine ønsker til kultur, arbejdsopgaver, udviklingsmuligheder etc. Hvis alt passer til den stilling og organisation, som vi rekrutterer for, vil vi herefter præsentere din profil for kunden med henblik på en 1. samtale. Herefter skal du forvente at skulle udfylde en personlighedsprofil og som oftest også en logisk test eller kompetencetest inden en eventuel 2. samtale. Convision er selvfølgelig med dig i hele forløbet - vi holder dig løbende opdateret på processen og vi står klar til sparring med dig.

12 (2)
Program Og Projektledere

Program- og Projektledelse

Software Udviklere

Udvikling

Infrastruktur Specialister

Infrastruktur og Cloud

Testere Og Testmangere

Test

Ikon IT Ledelse

IT-Ledelse