18

Søger du nye IT-medarbejdere?

Vi hjælper dig med at finde de bedste kandidater til din digitale transformation

Vi kender de bedste IT-profiler

Hos Convision er vi specialiserede i at matche IT-profiler med de rigtige nye udfordringer og virksomheder. Vi har et bredt netværk i Danmark og Europa – samt en omfattende CV-database, som gør, at vi hurtigt identificerer relevante kandidater til stillingen. At vi også formidler IT-freelancere giver os desuden adgang til et netværk af dygtige specialister, der skifter mellem fastansættelser og freelanceopgaver igennem deres karrierer, og som ellers kan være svære at finde.

Vi hjælper dagligt store og mindre, private og offentlige virksomheder med at finde de helt rigtige profiler til specialist-, leder- og nøglepositioner. Vores rekrutteringskonsulenter har selv mange års erfaring fra IT-branchen, både med rekruttering og som ledere af komplekse digitale transformationer i danske og internationale virksomheder. Vi taler både IT-organisationens og forretningens sprog, og vi sætter en ære i at rådgive og udfordre vores kunder, så vi sammen sikrer det bedste match, både kompetencemæssigt og kulturelt.

Convision er sparringspartner for HR og for rekrutterende leder, fra behovet for en ny IT-medarbejder er identificeret indtil medarbejderen er kommet godt i gang i sit nye job. Vores proces starter med en grundig dialog om den ønskede profil og virksomheden. Her lægger vi lige stor vægt på de faglige og menneskelige forventninger til den nye medarbejder og på de målsætninger, kultur, team og lederstil, som den nye medarbejder vil blive del af. Vores rekrutteringsteam er desuden certificeret i personlighedstest og psykometriske test.

Vores kunder er ambitiøse omkring brugen af teknologi og IT i deres forretning, derfor arbejder de sammen med Convision om at finde de IT-profiler, der kan hjælpe virksomheden med at nå sine målsætninger.

3 (2)

Sådan har vi hjulpet andre

Vores kunder

Eboks Medtronic Energinet Fibia Logo Nuuday Nykredit Logo Tdc Net Vejdirektoratet Yousee Ørsted

Kontakt os