IT-specialister

Convisions kerneforretning er leverance af IT-specialister til private og offentlige kunder. Vores mangeårige erfaring med IT-branchen og tætte samarbejde med både kunder og konsulenter, garanterer succes med at levere det helt rigtige match imellem opgave og konsulent.

Vi er specialister i at matche markedets bedste IT-specialister til både konsulentopgaver og fastansættelser til den private såvel som den offentlige sektor. Vores erfarne sourcing-team og vores store konsulentdatabase gør os leveringsdygtige i stort set alle IT-profiler – uanset om du har behov for software-udviklere, projekt- og programledere, infrastrukturspecialister eller testmanagere. Vi forstår dit behov, dine krav og betragter vores tekniske viden som vores vigtigste værktøj, når vi finder kandidater, som kan understøtte din IT-vision.

Derudover har vi mulighed for at drage fordel af vores store, europæiske netværk af konsulenter.

Kontakt os for at finde din næste freelance IT-specialist

 

Udlev din IT-vision med Convision

Hos Convision sikrer vi, at din IT-vision understøttes af den bedst kvalificerede konsulent. Høj faglighed og personlighed er vigtige faktorer, når vi leverer målrettede konsulenter til din organisation. Vi forstår din forretning og er altid opdaterede omkring teknologier og nye tendenser i IT-branchen. Det er forudsætningen for, at vi kan matche og levere de rette kompetencer til din it-organisation.

Kontakt os for at finde din næste freelance IT-specialist

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA