Unge IT-talenter med vision

Convision Young Developers er et talent-program for Danmarks bedste unge IT-talenter. Med vores talentprogram tilføres din organisation nye kompetencer, som både kan styrke og forny din IT-organisation.

For at tiltrække de bedste kandidater, samarbejder Convision Young Developers med flere af landets førende universiteter. Blandt universiteterne er IT-Universitetet (ITU), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Copenhagen Business School (CBS), Københavns Universitet (KU), Aalborg Universitet (AAU) og Århus Universitet (AU).

Kontakt os for at finde din næste Young Developer

Læs mere om Young Developers i vores brochure her

 

Fordele ved Young Developers

 

  • Nem og fleksibel proces

Convision Young Developers er en nem måde at tiltrække nye talenter til virksomhedens software-udvikling på, enten som en individuel eller som en teamløsning.

 

  • Try & Hire

Med Convision Young Developers får du mulighed for, på uforpligtende og fleksibel vis, at afprøve talenternes kompetencer over 6 måneder, hvor du har mulighed for at stoppe forløbet fra dag til dag.

 

  • Forny din organisation

Convision Young Developers er en mulighed for at forynge udviklingsorganisationen med talenter, der har viden inden for nyeste metoder, værktøjer og teknologier.

 

  • Udliciter ansvaret

Få fuldført arbejde under Convisions ledelse – enten på din egen eller Convisions lokation de første 6 måneder.

 

  • Suppler teamet med ledelseskompetencer

Vi gør det let og enkelt at supplere teamet med en erfaren projektleder/test manager/tester, hvis du har behov for det.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA